Informații utile și noutăți

Şcoala Gimnazială „Regina Maria”
Eveniment 10 martie „Citește și dăruiește - un alt fel de acces pentru știință și cultură”
Descarcă articolul
Târgul de Mărțișor 2023
Descarcă articolul
Târgul de Paște 2022
Descarcă articolul
O nouă cupă își face loc în vitrina noastră!

Echipa de handbal feminin condusă de doamna profesor Ramona Iordan, reușește să ducă numele Școlii Gimnaziale "Regina Maria" pe podium, obținând locul al III-lea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza pe sector.
Cu antrenamente săptămânale și eforturi majore, fetele noastre au dovedit că nu sunt doar premiante ci și sportive desăvârșite!
Concursul Național Interdisciplinar „La Școala cu Ceas” 2023
Descarcă articolul
173 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu
Descarcă articolul
La 173 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu, elevii Școlii Gimnaziale „Regina Maria”, de la clasele a VI-a A și a VII-a D, au reamintit domnilor profesori și colegilor despre pana sa măiastră, despre natura iubită atât de mult de scriitor, despre timpul care trece, despre muzica apelor sale.
Târgul de Crăciun 16-25 decembrie 2022
Descarcă articolul
Sub motto-ul „Dăruind, vei dobândi!”, se desfășoară Târgul de Crăciun, ediția I, organizat de în perioada 16 – 25 decembrie 2022, târg la care participă elevii din învățământul primar, de la Școala Gimnazială „Regina Maria”, alături de elevi din unitățile de învățământ din sectorul 6 și de Protoieria Sectorului 6.
Concursul de poezie „Cuvintele vindeca”
Descarcă anunțul
Editura educațională internațională Twinkl organizează Concursul de poezie „Cuvintele vindecă”, pentru a marca „Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală” și „Ziua Internațională a Siguranței pe Internet”.
Link Editura educațională internațională Twinkl

Concursul este deschis tuturor școlilor primare și gimnaziale, precum și liceelor, iar temele abordate sunt nonviolență, prietenie, fraternitate și respect. Pentru înscriere și alte detalii vizitați pagina concursului.
Link website concurs


Scoala 198 © 2013 | Toate drepturile rezervate